Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Інформація щодо публічного представлення Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік»

На виконання статті 28 Бюджетного кодексу України Міністерство фінансів України до 20 березня 2020 року має здійснити публічне представлення звіту про виконання Державного бюджету України за 2019 рік, про час та місце проведення якого було повідомлено в газеті «Урядовий кур’єр» №38 (6652) разом з публікацією інформації Міністерства фінансів України про виконання Державного бюджету України за 2019 рік.

Однак, з урахуванням вимог підпункту 2 пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», Міністерство фінансів України проведе публічне представлення звіту про виконання Державного бюджету України за 2019 рік в інтерактивному режимі.

З огляду на вищезазначене, інформаційно-презентаційні матеріали щодо звіту про виконання Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» розміщено на офіційному вебсайті Міністерства фінансів України. Ознайомитись з матеріалами можна за посиланням.

У разі наявності питань щодо виконання Державного бюджет України за 2019 рік пропонуємо надсилати їх на електронну адресу presa@minfin.gov.ua.