Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Міністерство фінансів України залучило міжнародні інвестиційні банки у зв’язку із запропонованим випуском облігацій та пропозицією обміну

Міністерство фінансів України залучило міжнародні інвестиційні банки у зв’язку із запропонованим випуском незабезпечених облігацій зовнішніх державних позик з найвищим пріоритетом та дванадцятирічним строком обігу, що будуть деноміновані у доларах США та випущені за Положенням S/Правилом 144А. Застосовуються положення FCA/ICMA щодо стабілізації. Також Україна планує завтра, в четвер 23 липня, оголосити прискорену пропозицію обміну щодо певних непогашених облігацій зовнішніх державних позик України із терміном погашення в 2021 та 2022 роках на суму до 750 млн дол США одночасно з випуском нових облігацій.

Цей прес-реліз не містить пропозицію та не є пропозицією придбати, а також не має на меті закликати робити пропозиції щодо придбання цінних паперів, будь-якій особі в Сполучених Штатах Америки або у будь-якій юрисдикції, якій або в якій така пропозиція або заклик є незаконними, та особи, які отримають цей прес-реліз, повинні ознайомитися з будь-якими такими обмеженнями та дотримуватися їх. Зазначені у цьому прес-релізі цінні папери не можна пропонувати або продавати у Сполучених Штатах Америки, якщо вони не зареєстровані відповідно до Закону США про цінні папери 1933 року, зі змінами (далі – “Закон США про цінні папери”), або не звільнені від вимог щодо реєстрації за Законом США про цінні папери або під час здійснення транзакції, що не підпадає під вимоги щодо реєстрації за Законом США про цінні папери.

З урахуванням окремих винятків, цінні папери, про які йдеться у цьому прес-релізі, не можуть пропонуватися для продажу або продаватися в Австралії, Канаді або Японії, або на користь, від імені чи на ім’я будь-якого підданого, резидента або громадянина Австралії, Канади або Японії. Пропозиція та продаж цінних паперів, про які йдеться у цьому прес-релізі, не були та не будуть зареєстровані за Законом США про цінні папери або за будь-яким чинним законодавством про цінні папери Австралії, Канади або Японії. Цінні папери не будуть публічно пропонуватися в США.

Цей прес-реліз розповсюджується та спрямований лише на (i) осіб за межами Сполученого Королівства, або (ii) професійних інвесторів, що підпадають під дію статті 19(5) Наказу 2005 року щодо Закону Сполученого Королівства про фінансові послуги та ринки 2000 року (Реклама фінансових послуг) (далі – "Наказ"), та (iii) компаній з високим рівнем капіталу та інших осіб, які на законних засадах можуть отримати це повідомлення, та які підпадають під дію пунктів 49(2)(a) – (d) Наказу (всі такі особи далі разом іменуються – “відповідні особи”). Цінні папери доступні лише відповідним особам та будь-які запрошення, пропозиція або договір про підписку, купівлю або інше придбання таких цінних паперів будуть стосуватися чи укладатися лише з відповідними особами. Будь-яка особа, яка не є відповідною особою, не може діяти на підставі цього прес-релізу або покладатися на цей прес-реліз або будь-який його текст.

Цей прес-реліз не є рекламою цінних паперів в Україні та не становить пропозицію або запрошення, а також не має на меті закликати робити такі запрошення, до такого обігу, розповсюдження, продажу, купівлі, або іншої передачі цінних паперів на території України.