Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Оголошення про проведення конкурсного відбору на посади незалежних членів наглядової ради акціонерного товариства «Державний ощадний банк України»

Оголошується конкурсний відбір претендентів на посади незалежних членів наглядової ради акціонерного товариства «Державний ощадний банк України», який розпочинається 11 жовтня 2022 року.

Згідно зі статтею 7 Закону України «Про банки і банківську діяльність» кількість незалежних членів у складі наглядової ради державного банку становить шість осіб.

Визначення зазначених претендентів здійснюється шляхом конкурсного відбору кандидатів, відібраних на умовах конкурсу компанією з добору персоналу, визначеною на конкурсних засадах відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2019 р. № 159 «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору компанії з добору персоналу для визначення претендентів на посади незалежних членів наглядової ради державного банку».

Рішенням Кабінету Міністрів України від 30.09.2022 р. № 860-р товариство з обмеженою відповідальністю «Уорд Хауел Україна» визначено для відбору кандидатів на посади незалежних членів наглядової ради акціонерного товариства «Державний ощадний банк України».

Вимоги до претендентів на посади незалежних членів наглядової ради державного банку  визначено у Додатку 1 до Порядку проведення конкурсного відбору компанії з добору персоналу для визначення претендентів на посади незалежних членів наглядової ради державного банку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2019 р.  № 159 (далі – Постанова), та профілі вакантної посади незалежного члена наглядової ради та матриці профілю наглядової ради, затверджених Комісією  з визначення претендентів на посади незалежних членів наглядової ради державного банку (протокол від 09.08.2022 №1), додаються.

Кандидати, що виявили бажання взяти участь у конкурсі мають подати документи, що підтверджують відповідність вимогам, визначеним Постановою та профілем вакантної посади незалежного члена наглядової ради та матрицею профілю наглядової ради, що додаються, до компанії з добору персоналу ТОВ «Уорд Хауел Україна» в строк до 11 листопада 2022р. включно:

Адреса: Україна, 01001, Київ, провулок Рильський, 6, БЦ «Софія», 7-й поверх.

e-mail: oschadbank@wardhowell.com.ua

Телефон: +38 044 377 77 50

Контактна особа: Ігор Кабузенко