Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Мінфін запрошує представників громадськості та експертів долучитись до проведення оцінки корупційних ризиків міністерства

З метою здійснення заходів щодо запобігання та протидії корупції, а також контролю за їх здійсненням Міністерство фінансів України пропонує представникам громадськості та експертам долучитись до робочої групи для проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Мінфіну.

Усі хто має досвід, знання та вміння ідентифікації корупційних ризиків шляхом дослідження (аналізу) зовнішнього та внутрішнього середовища центрального органу влади в частині виявлення ризиків у нормативно-правових актах і організаційно-управлінській діяльності зможуть долучитися до команди експертів, які проведуть оцінку корупційних ризиків Мінфіну.

Засідання робочої групи буде відбуватися відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 20.03.2023 №141 «Про проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Міністерства фінансів України». Бажаючі долучитися до робочої групи можуть подавати заявки на участь протягом 10 днів з моменту оприлюднення  цього наказу.

Інформацію щодо кандидатур для включення до складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у Міністерстві фінансів України надсилати на електронну адресу Мінфіну: infomf@minfin.gov.ua.

Інформацію про виявлені корупційні ризики просимо надавати до Відділу з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства фінансів України на електронну пошту: palyuh@minfin.gov.ua.

Контактний номер телефону: (044) 201 56 58.