Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Refinitiv розпочинає публікувати розширений перелік даних ринку державних облігацій України

Сьогодні компанія Refinitiv оголосила про співпрацю з Міністерством фінансів України щодо розкриття інвесторам розширеного переліку даних на ринку державних облігацій (ОВДП та ОЗДП). Refinitiv запустив спеціальну сторінку у своєму фінансовому терміналі Eikon, де представлено вичерпні дані та аналітика ринку державних облігацій в Україні. На сторінці міститься інформація про календарі аукціонів, вторинні позабіржові (OTC) ринкові котирування, бенчмарки та інша важлива інформація для місцевих учасників ринку і міжнародних інвесторів.

"Наша мета полягає у створенні прозорого та інтегрованого ринку державних облігацій в Україні. Нові спеціальні сторінки даних у Refinitiv пропонують вичерпну інформацію про ринкову активність Мінфіну, а також відповідні політики та нормативні акти", – повідомив Юрій Буца, Урядовий уповноважений з питань управління державним боргом.

"Нова сторінка надають інформацію про державний борг, внутрішні облігації, кредитні рейтинги, економічну статистику та інші дані для інвесторів, які розглядають можливість інвестування в державні облігації України", –  додав Юрій Буца.

"Ми пишаємося тим, що є частиною стратегії Міністерства фінансів України стосовно сприяння прозорості та підвищення обізнаності інвесторів щодо важливих економічних даних, що стосуються України", – зазначив Антоніо Де Грегоріо, керуючий директор із питань Центральної та Східної Європи в Refinitiv.

"Ця співпраця підтверджує прихильність Refinitiv до розвитку української економіки та сприятиме виконанню цілей Міністерства фінансів України щодо збільшення обізнаності інвесторів про перспективи зростання в Україні", – підсумував Антоніо Де Грегоріо.