Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Міністри фінансів України та Польщі підписали Спільну декларацію про наміри обмінюватися інформацією у сфері оподаткування

Сьогодні, 28 серпня, Міністр фінансів України Сергій Марченко та Міністр фінансів Польщі Тадеуш Косцінський підписали Спільну декларацію про двостороннє співробітництво у сфері обміну податковою інформацією, зокрема в частині адміністрування ПДВ, а також у сфері транскордонного економічного співробітництва.

«Ми готові обмінюватись досвідом у сфері оподаткування для досягнення спільних цілей у боротьбі з податковим шахрайством та запобігання спробам уникнути оподаткування» - зазначив Сергій Марченко під час зустрічі.

Реалізація цієї угоди дозволить сприяти посиленню зусиль, спрямованих на зміцнення адміністративної співпраці між країнами, зокрема обміну податковою інформацією, знаннями та новими технологіями, проведенню спільних заходів на кордоні як вирішального засобу для ефективної боротьби з шахрайством з ПДВ. Така співпраця приведе до помітного підвищення безпеки польських та українських громадян і підприємців, а також стабільного зростання доходів бюджету.