Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

АНОНС: 23 вересня відбудеться круглий стіл, присвячений обговоренню проекту Порядку встановлення відповідності умов контрольованих операцій із сировинними товарами принципу «витягнутої руки»

У четвер, 23 вересня, Мінфін за участю провідного експерта ОЕСР Томаса Балко, представників Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, фахівців Державної податкової служби та експертів проекту EU4PFM проведе круглий стіл, присвячений обговоренню коментарів та пропозицій від експертного та бізнес середовища щодо проекту Порядку встановлення відповідності умов контрольованих операцій із сировинними товарами принципу «витягнутої руки».

Мінфін запрошує експертів та представників бізнесу взяти участь у обговоренні цього проекту.

Під час заходу у експертів та представників бізнесу буде можливість особисто задати запитання, озвучити свою позицію та одержати відповіді на запитання щодо запропонованих положень проекту Порядку та практичних аспектів його застосування.

Просимо розглянути можливість щодо Вашої участі у зазначеному заході та надіслати не пізніше 20.09.2021:

  • заповнену Анкету (форма за посиланням), а також наявні коментарі та пропозиції – якщо у Вас є зауваження чи питання щодо проекту Порядку, які б Ви хотіли озвучити під час круглого столу;
  • наявні коментарі та пропозиції – якщо Ви чи Ваш представник плануєте взяти участь у круглому столі в якості слухача, але є коментарі та пропозиції щодо проекту Порядку для розгляду.

Анкету та матеріали просимо надсилати на електронні адреси nhorieva@minfin.gov.ua, vsyniavskyi@minfin.gov.ua та ostepanov@tax.gov.ua.

Якщо планується участь в якості слухача – приєднатися до круглого столу можна буде за посиланням, яке буде розміщено на сайті Мінфіну в розділі «Новини». Учасникам, які підтвердять участь у обговоренні, буде надане окреме посилання, надіслане на адресу їх електронної пошти.

Тривалість заходу: з 09:00 до 13:00.

Формат проведення: онлайн.

Попередня реєстрація: обов’язкова (за посиланням)

Довідково

Текст проекту Порядку, а також інформаційні матеріали та запис презентації цього документу доступні за посиланням.