Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

АНОНС: 11 травня семінар «Особливості поєднання та практичні аспекти застосування митних спрощень, передбачених Конвенцією про процедуру спільного транзиту та Митним кодексом України»

11 травня, о 14.00, Міністерство фінансів України, Державна митна служба та EU4PFM проводить дистанційний семінар «Особливості поєднання та практичні аспекти застосування митних спрощень, передбачених Конвенцією про процедуру спільного транзиту та Митним кодексом України».

До участі запрошуються всі бажаючі. Реєстрація не обов’язкова, але ті, хто заповнять реєстраційну форму, мають можливість поставити під час реєстрації запитання та отримати на них відповіді першочергово під час семінару.

Серед спікерів фахівці Мінфіну і Держмитслужби, експерти Програми ЄС з підтримки управління державними  фінансами в Україні (EU4PFM) та Проектного офісу реформ Мінфіну.

Семінар присвячено функціонуванню системи митних спрощень, запровадженої в Україні після вступу України до Конвенції про процедуру спільного транзиту (NCTS), а також змін до Митного кодексу, пов’язаних із програмою АЕО. Йтиметься про те, як на практиці взаємодіють ці спрощення та як визначити найбільш вигідну для підприємства комбінацію спрощень.

Приєднатися до семінару можна за посиланням або дивитися online-трансляцію на Facebook-сторінці Програми EU4PFM.