Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Державна митна служба розпочинає роботу

Шановні громадяни та суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності!

З 0 годин 8 грудня 2019 року розпочинають виконання митних формальностей митниці, створені в структурі Держмитслужби України, та припиняються відповідні повноваження митниць ДФС.

У зв’язку з цим Держмитслужба України рекомендує за можливості утриматись від подання митницям ДФС митних декларацій, оформлення яких може бути не завершене до кінця доби 7 грудня 2019 року.

З 0 годин 8 грудня 2019 року подані митні декларації просимо адресувати новоствореним митницям Держмитслужби.

Також Держмитслужба України звертає увагу та просить врахувати в діяльності, що в перші дні роботи Держмитслужби через переведення роботи митниць на новий класифікатор місць митного оформлення, зміну електронних адрес підрозділів митного оформлення та прав доступу посадових осіб митниць до програмно-інформаційних комплексів Єдиної автоматизованої інформаційної системи Держмитслужби можливі помилки в прийнятті та адресації електронних митних декларацій.

Додатково Держмитслужба України інформує, що проблем із справлянням митних платежів при оформленні товарів у зв’язку із початком роботи митниць Держмитслужби у неділю 8 грудня 2019 року та у подальшому не передбачається.

Кошти авансових платежів (передоплати) перераховані платниками митницям ДФС будуть використовуватися для справляння митних платежів і митницями Держмитслужби! Але – будьте уважними! Якщо таких коштів недостатньо для митного оформлення товарів, яке планується з понеділка 9 грудня, – коли запрацюють банки та казначейство, кошти передоплати за митне оформлення товарів необхідно вже сплачувати виключно на нові рахунки Держмитслужби та митниць Держмитслужби. Старі рахунки ДФС будуть недоступні для надходження коштів!

Реквізити рахунків митниць Держмитслужби перевіряйте на відповідних сайтах митниць!

Реквізити депозитного рахунку 3734, відкритого на ім’я Державної митної служби України (єдиний рахунок) для зарахування авансових платежів (передоплати) за гіперпосиланням: http://www.customs.gov.ua/?p=249