Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

АНОНС: 3 серпня відбудеться круглий стіл «Запровадження програмного забезпечення «РРО в смартфоні»

У понеділок, 3 серпня, Мінфін спільно з ДПС відзвітує про запровадження програмного забезпечення «РРО в смартфоні»

з 1 серпня 2020 року безкоштовне фіскальне рішення ДПС для програмного РРО стає доступним для повноцінного використання для всіх бажаючих на добровільній основі.

Участь у заході візьмуть заступниця Міністера фінансів Світлана Воробей, заступниця голови Держаної податкової служби Наталія Калєніченко та представники бізнесу.

Тривалість заходу з 15:00 до 16:00.

Місце проведення: Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ» (Адреса: вул. Б. Хмельницького, 8/16, Київ, 01001.)

Акредитація ЗМІ за формою: https://forms.gle/uPfgCrgGNxeY8ZBM6

У зв’язку із запровадженням карантинних заходів кількість місць обмежена, однак круглий стіл транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV 

 

Довідково:

Запровадження програмного РРО є важливим кроком до детінізації економіки та створення рівних умов ведення підприємницької діяльності. Програмне забезпечення «РРО в смартфоні» стане зручним і необтяжливим функціоналом для сумлінних платників податків.

Використання РРО, для певних видів діяльності ІІ-IV груп фізичних осіб-підприємців, стане обов’язковим з 1 січня 2021 року.

Запровадження програмного РРО передбачено Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» № 128- IX від 20 вересня 2019 року.