Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Мінфін: Стартував онлайн-курс про відкриті дані з платформи Є-дата

Днями Державна установа «Відкриті публічні фінанси», що підпорядковується Мінфіну запустила онлайн-курс про відкриті дані з платформи Є-дата. Курс створений у рамках проєкту «Комунікаційна підтримка продуктів ДУ«Відкриті публічні фінанси»» за підтримки Уряду Німеччини через проект «Ефективне управління державними фінансами ІІІ», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Учасники онлайн навчання матимуть змогу детально ознайомитись з функціональними можливостями трьох порталів платформи Є-data, що містять інформацію про витрати, державний та місцеві бюджети, договори та фінансові звіти розпорядників бюджетних коштів, проекти соціального та економічного розвитку та інше.

Даний курс складається з 10 відео лекцій та фінальні тести, за результатами успішного проходження яких учасники навчання отримають сертифікати.

Почати проходити курс можна в будь-який момент. Спікери курсу розкажуть, як відкриті дані про публічні фінанси можуть «працювати» на вас та для вас. Цей курс буде цікавий активній громадськості, журналістам, аналітикам, студентам, викладачам, представникам органів місцевого самоврядування та всім небайдужим громадянам нашої країни.

Зареєструватися на курс можна тут