Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Мінфін: У застосунку Дія додано нові військові облігації – Нова Каховка! Інвестуємо у перемогу України

Вчора на аукціонах облігацій внутрішніх державних позик України (ОВДП) Мінфін випустив нові військові облігації UA4000227763 на суму понад 10 млрд гривень. Середня ставка дохідності на первинних аукціонах за цими облігаціями становить 18,20%, а погашення за ними відбудеться 1 травня 2024 року. Такі військові ОВДП від сьогодні кожен громадянин може придбати в застосунку Дія під назвою «Нова Каховка».

Запуск нових облігацій у застосунку Дія відбувається в рамках спільного проекту Мінфіну та Мінцифри, який було запущено у жовтні минулого року.

Військові облігації – це внесок у нашу перемогу над агресором, у відновлення України, а також гарантований прибуток для кожного інвестора до 19,75% річних. Кожна гривня з кожної придбаної облігації допомагає армії та підтримує фінансову стабільність країни, а потім повертається на рахунок вкладника з відсотками.

Важливо зазначити, що також в Дії є можливість реінвестувати отримані від погашених військових облігацій кошти в нові облігації «Нова Каховка».

Кожна придбана військова облігація – це підтримка Збройних Cил України, забезпечення наших військових найнеобхіднішим: зброєю, набоями, технікою, їжею та медикаментами.

На сьогодні через застосунок Дія придбано військових облігацій на 1.4 млрд гривень. Вкладники успішно інвестують свої кошти в деокупацію Донецька, Луганська, Маріуполя, Херсона, Енергодара, Бердянська, Севастополя, Мелітополя, а також АР Крим, а відтепер – Нової Каховки.

У 202З році завдяки військовим облігаціям до державного бюджету Мінфін залучив понад 125 млрд гривень.

Купівля військових облігацій – це інвестиція у поразку росії.

Перемагаємо разом – у декілька кліків у Дія.

Більше про військові ОВДП на офіційному вебсайті: https://bonds.gov.ua/