Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Підсумки тижня за результатами програми «Доступні кредити 5-7-9%»: 34 нові угоди на суму в 23,71 мільйона гривень

Банки-партнери Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» за минулий тиждень видали 34 нових кредити  на загальну суму 23,71 мільйона гривень.

Загалом, станом на 15 червня 2020 року, вже видано 639 кредитів на загальну суму майже в півмільярда гривень (404,76 мільйона грн.)

На минулому тижні до програми долучився АТ "Креді Агріколь Банк".

Тож, відповідно, клієнти вже 16 банків України мають можливість отримати позику за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»: Укргазбанк, Ощадбанк, Приватбанк, Укрексімбанк, АКБ «Львів», ПУМБ, КРЕДОБАНК, Альфа-Банк, Банк Альянс, ТАСКОМБАНК, Банк Восток, Полікомбанк, Мегабанк, Райффайзен Банк Аваль, КБ «Глобус» та Креді Агріколь Банк.

На цьому тижні Фонд розвитку підприємництва, який адмініструє Програму, планує підписання відповідної угоди з АТ «ОТП Банк».

Також, банки-партнери продовжують прийом заявок на нові інструменти програми, які були введені урядом в час дії карантинних заходів з протидії пандемії COVID-19 (рефінансування, обігові, інвестиційні кредити виробникам медичного обладнання). Інструменти доступні, буквально, третій тиждень, але закумульований банками-партнерами попит на них від українського бізнесу уже перевищив мільярд гривень (1 1123,23 мільйона гривень).

Нагадаємо, що першим кредит в рамках антикризового пакету програми отримав власник агровиробництва з Львівщини.  Фермер зміг рефінансувати свій кредит на суму 1,1 мільйона гривень  в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» під 0% до кінця березня 2021 року.

Детальніше про можливості програми «Доступні кредити 5-7-9%» ви зможете дізнатися на сайті 5-7-9.gov.ua.