Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

​Проведено чергову робочу зустріч з представниками Національної академії фінансів та економіки Міністерства фінансів Королівства Нідерланди

В Міністерстві фінансів України 26 жовтня 2018 року відбулася зустріч з координаторами технічної допомоги для України – представниками Національної академії фінансів та економіки Міністерства фінансів Королівства Нідерланди за участю представників Департаменту гармонізації державного внутрішнього фінансового контролю. Темою для обговорення були заходи щодо подальшого професійного розвитку працівників підрозділів внутрішнього аудиту, у тому числі запровадження нових навчальних методів.

Під час зустрічі представник проекту технічної допомоги Манфред ван Кестерен презентував роль, структуру та основні повноваження Центральної урядової служби аудиту (CGAS) Мінфіну Королівства Нідерланди. Особливу увагу було приділено місії та ключовим цінностям (незалежність, професійність та відданість) зазначеної установи та їх взаємозв’язку із завданнями, які здійснюються CGAS.

Окремо було представлено політику управління людськими ресурсами Центральної урядової служби аудиту Мінфіну Королівства Нідерланди, яка поєднує цілі CGAS із людським капіталом та базується на професіоналізмі і забезпеченні можливостей для розвитку. Однією із складових такої політики є програма навчальних заходів, яка включає «сучасні» тренінги, семінари і курси для усіх працівників установи, у тому числі:
- курс навчання початківця (для нових працівників);
- курс навчання для усіх аудиторів, для заповнення можливих прогалин у знаннях і вміннях для певної функції;
- спеціалізовані курси;
- курси, семінари, майстер-класи, розроблені самостійно або разом із зовнішніми сторонами;
- індивідуальні навчальні потреби, визначені під час оцінки діяльності.

Загалом політика управління людськими ресурсами CGAS містить процеси та інструменти, спрямовані на створення оптимальної зайнятості персоналу таким чином, щоб сприяти досягненню цілей зазначеної служби.