Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Урядовий уповноважений з питань управління державним боргом Юрій Буца отримав нагороду від міжнародного видання Global Capital

Сьогодні, 1 жовтня, GlobalCapital оприлюднив переможців премії 2020 Bond Awards на віртуальній церемонії нагородження. Юрій Буца, Урядовий уповноважений з питань управління державним боргом, отримав нагороду та зайняв друге місце в номінації «Найбільш видатний представник держави, відповідальний за залучення капіталу в регіоні Центрально-Східної Європи».

Премія GlobalCapital Bond Awards надається вже 13-тий рік поспіль і є головною нагородою на міжнародному ринку облігацій. Переможці визначаються шляхом опитування учасників міжнародного ринку капіталу, що означає, що вони відображають думку самого ринку.

"Вітаю Юрія Буцу з черговим міжнародним визнанням та дякую за професійну роботу в сфері управління державним боргом. Найголовніший актив будь-якого учасника ринку капіталу – це довіра. Завдяки системним зусиллям Юрія і команди в цьому сповненому викликів році Україна декілька разів успішно вийшла на міжнародні ринки капіталу без проведення традиційного роудшоу, що свідчить про довіру зі сторони міжнародного інвестиційного співтовариства,"- сказав Сергій Марченко, Міністр фінансів України.