Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

АНОНС: Виставка «Гривня АРТ» у Міністерстві фінансів України

Із 1 липня атріум Міністерства фінансів України стане осередком сучасного мистецтва: 74 провідних митця з усієї країни представлятимуть арт-роботи на грошах. Виставка проходить за підтримки Міністерства фінансів та приурочена до 30-річчя незалежності України.

Представлені на виставці картини написані у таких техніках: живопис, графіка, колаж, асамбляж. Кожна робота неповторна та зроблена в техніці, притаманній автору твору.  Арт на грошах є популярним напрямом, об'єкти якого колекціонуються та мають своїх прихильників у всьому світі. У свою чергу, «Гривня АРТ» - це демонстрація процесу еволюції гривні та її дизайну, що ототожнюється з розвитком українського сучасного мистецтва.

Участь у відкритті виставки візьмуть Міністр фінансів України Сергій Марченко, заступники Міністра фінансів, куратор виставки Тетяна Василенко та художники – автори представлених творів.

«Гроші – це потужний сучасний конгломерат економічного розвитку країни, її мистецтва. Своїми роботами митці проекту намагаються донести до глядача художнє розуміння та своє бачення розвитку сучасного арту на грошах», - зазначила куратор заходу Тетяна Василенко.

Виставка триватиме протягом місяця.

Форма реєстрації для представників ЗМІ.